NUORTEN AGILITYLEIRIT LAHDESSA 

Kesäleirit heinäkuussa 2021

LEIRI 1:

Leirin nimi: Putkihullut

Ajankohta: SU 4.7. - PE 9.7.2021

LEIRI 2:

Leirin nimi: Vauhtihirmut

Ajankohta: LA 10.7. - TO 15.7.2021

Leirin ohjaajat:
Emma Lahtinen ja Jasmin Koljonen, sekä apuohjaajat Suvi Haapaniemi ja Emilia Paavilainen

Molemmat leirit ovat, edellisvuodesta poiketen, suunnattu kaikentasoisille agilityharrastajille


Leirien ohjelma

Mitä neljäs leirikesä tarjoaa uusille ja vanhoille leiriläisille?

Mistä leiripäivät koostuvat?

Leiripäivät koostuvat hyväksi koetuista neljästä ryhmissä tehtävästä treenistä: agilitystä, koirankoulutuksesta, liikuntapainotteisesta treenistä sekä teoriapainotteisesta tunnista ilman koiria. Agilitytreenit koostuvat leiriläisten tason mukaan ratatreenistä, esteosaamisesta ja tekniikkaharjoituksista. Koirankoulutuksessa tutustutaan uusiin lajeihin, ja harjoittelemme koirankoulutuksen perusteita.


Tämän lisäksi päivittäin on luvassa luento agilityyn liittyvistä aiheista. Iltaohjelma koostuu mm. erilaisista kisoista ja agilityyn liittyvistä harjoituksista leirielämää unohtamatta. Päivittäin on mahdollisuus myös saunomiseen ja uimiseen.

Leirikesä 2021 tarjoaa:

Tänä vuonna leiripäivät muodostuvat teemojen ympärille, jotka näkyvät niin luennoilla, agilitytreeneissä, koirankoulutuksessa kuin iltaohjelmassakin. Molemmille leireille saamme luennon ulkopuoliselta koira-alan ammattilaiselta!

Leirin oheisohjelma, koirankoulutuksen aiheet ja leirikisat on myös päivitetty tulevaa kesää varten, vanhoja leiriläisiä ajatellen.

Tulevana kesänä tarjoamme entistäkin enemmän havainnolistavaa materiaalia agilityn parissa. Jatkamme päivittäisillä teemoilla, jotka on päivitetty tälle vuodelle.

Leirikilpailut

Tulevanakin kesänä leirit kruunaa leirikilpailut, jotka päättyvät palkintojenjakoon.

Leirille mahtuu

20 noin 12-18 vuotiasta nuorta, jotka kykenevät huolehtimaan koiristaan itsenäisesti leirin ajan.

Koiran tulee olla 12 kk ja perusterve ja rokotettu. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua leirille. Suosittelemme miettimään juoksujen varalle oman lainakoiran, sillä meillä ei ole tänä vuonna lainakoiria tarjolla. Juoksujen vuoksi emme palauta rahoja.

Tarvitset koirallesi metallihäkin, kankainen kevythäkki ei riitä.

Hinta 330€

Varausmaksu 150€ tulee hoitaa 1.4. mennessä. Jos ilmoittaudut tämän jälkeen, se tulee hoitaa kahden viikon kuluessa vahvistuksen saamisesta.

Leirien loppumaksun eräpäivä on 1.6.2021.
Erikoisruokavalioista (ei kasvisruoka eikä laktoositon ruokavalio) perimme 20€ lisämaksun.

Leirimme sisältää

Majoitus ja ruokailu

Leirillä majoitutaan Arramajan leirikeskuksen 2-3 hengen mökeissä. Arramajan leirikeskus sijaitsee järven rannalla, jossa koirankin uittaminen on mahdollista.

Tarjoamme päivittäin viisi ateriaa, joista tarjolla myös kasvisvaihtoehto veloituksetta. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen, jos haluat kasvisruuan.

Ensimmäinen leiri alkaa sunnuntaina 4.7.2021 klo 18 ja päättyy perjantaina 9.7.2021 klo 11.


Toinen leiri alkaa lauantaina 10.7.2021 klo 18 ja päättyy torstaina 15.7.2021 klo 11.

Juuri leiriläisille räätälöity ohjelma ja Whatsapp-ryhmä

Leirien ohjelma suunnitellaan leirin osallistujien perusteella.

Perustamme Whatsapp-ryhmät, josta on helppo seurata leirin ohjelmaa ja etukäteen on mahdollista saada lisätietoa leiristä.  

Vakuutukset

Leiriläisiä ei ole vakuutettu leirin järjestäjän puolesta, vaan leiriläisellä tulee olla oma vakuutus.


Aiempien leiriläisten tunnelmia leiristä

" Ihana leiri! Agitunnit tosi hyviä. Saatiin hyviä vinkkejä tuleviin treeneihin. Koirien taidot otettiin hyvin huomioon. Koirankoulutuksista saatiin uusia harrastuksia. Tosi hyvää ruokaa! Huippuleiri, en muuttais mitään!"

" Ruoka oli ihan parasta. Emman luennot oli hauskoja. Koirille riitti tekemistä. Ihan paras leiri ikinä. <3 P.s. ohjaajat oli ihania!"


"Leiri oli kiva ja oli hauskaa päästä kokeilemaan erilaisia juttuja koiran kanssa ja ilman. Leirikisat oli kivat, kun ei ollut pelkät agilitykisat. Palkinnot oli hyvät. Ohjaajat oli mukavia ja auttoivat aina kun pyysi."

Ilmoittaudu mukaan

Alla olevien linkkien kautta pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Saat vahvistuksen leirille pääsystä kolmen päivän kuluessa sähköpostitse.


Ilmoittautuminen aukeaa 13.1.2021 klo 18. Pääset lomakkeeseen TÄSTÄ.


Peruutusehdot

Leirien varausmaksu 150€ tulee suorittaa 1.4. mennessä. Jos ilmoittaudut tämän jälkeen, se tulee suorittaa kahden viikon kuluessa vahvistusviestistä. Loput hinnasta tulee maksaa viimeistään 1.6. mennessä.

Peruutukset tehtävä loppuosan eräpäivään mennessä, tai koko leirin hinta tulee maksaa. Ilmoittautuminen on sitova, kun leirimaksu on maksettu kokonaan. Viimeistään viikkoa ennen leiriä tehdyistä peruutuksista maksamme 180€ hyvitystä lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta (ei juoksutodistusta) vastaan. Muista syistä maksuja ei palauteta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitämme 100€. Voit myös myydä paikan eteenpäin. Jos leiriläisen leiri keskeytyy järjestäjästä riippumattomista syistä, leirimaksua ei palauteta.

PALAUTUKSET JUOKSUNARTTUJEN KANSSA:

Juoksuiset nartut eivät voi osallistua leirille. Suosittelemme miettimään juoksujen varalle oman lainakoiran, sillä meillä ei ole tänä vuonna lainakoiria tarjolla. Juoksujen vuoksi emme palauta rahoja. 

Leirin järjestäjä pidättää oikeuden perua leirin, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi leiriläisiä. Tällöin maksut palautetaan kokonaisuudessaan leiriläiselle. Maksu palautetaan myös, mikäli leirejä ei voida järjestää Covid-19 -tilanteesta johtuen. Lähetämme leirikirjeen muutamaa viikkoa ennen leirin alkua.